Anunturi online!

Sfaturi utile pentru o tranzactie sigura !

SFATURI PENTRU TRANZACTII SIGURE:

Uneori o tranzactie se face pe propriul risc si pe propria raspundere. Iti recomandam cateva metode pentru o tranzactie sigura si fara riscuri:

 

1.  Este bine sa alegi plata prin numerar pentru produse cu preturi mici. Daca produsul este scump (Ex. autoturisme, motociclete, opere de arta, utilaje industriale, imobiliare etc ) si necesita transfer bancar te sfatuim sa transferi banii in cont doar daca semnezi contractul in prealabil. Evita sa trimiti sau sa dai bani in avans!

 

2.  Evita cat poti de mult locurile parasite si izolate daca doresti sa te intalnesti cu un vanzator! Alege locuri publice daca nu cunosti personal vanzatorul!

 

3.  Nu oferi sub nici o forma date si informatii personale (Nume, adresa, CNP etc) nici prin telefon si nici la o eventuala intalnire doar daca va aflati impreuna in fata unui notar public autorizat!

 

4.  Verifica cu atentie daca produsul se prezinta exact cum a fost descris in site, daca are defecte si daca functioneaza corespunzator!  NU esti obligat sa platesti curierul daca produsul nu corespunde specificatiilor daca produsul este expediat prin Curierat Rapid!

 

EVITA SA RASPUNZI MESAJELOR SUSPECTE!

Pentru protectia datelor tale personale si a banilor tai este bine sa respecti cateva sfaturi utile:

 

1.  Nu raspunde mesajelor scrise in engleza sau intr-o alta limba dar si acelor mesaje care au greseli clare de ortografie Acestea sunt trimise de persoane rau intentionate care incearca sa va atraga in afaceri ilegale! Este clar ca daca ai primit un mesaj scris intr-o alta limba este o inselatorie, exceptie facand persoanele deja cunoscute.

 

2.  Daca primesti un mesaj in limba romana dar constructia frazelor este gresita (gramatical sau de orice fel) este o tentativa clara de inselatorie. Infractorii din strainatate folosesc in general aplicatia "Google Translate" sau alte aplicatii pentru a traduce mesaje care apoi sunt expediate catre potentiale "victime".

 

3.  Daca in corpul mesajului primesti adrese de pagini web (http://w.w.w...) te sfatuim sa NU le urmezi sub nici o forma (exceptand adresele Imperator.RO) Pot contine virusi care cu siguranta vor afecta grav calculatorul sau informatii personale importante memorate in acesta.

 

4.  Nu da curs niciunei cereri care pare ilegala sau unor texte cu continut inselator care iti pot afecta grav bugetul personal, integritatea fizica sau psihica!

 

5.  Nu trimite bani in avans pentru niciun produs listat in siteul Imperator.RO chiar daca pretul produsului este foarte mic in raport cu valoarea reala a acestuia! Intotdeauna solicitati sa va expedieze produsul prin posta, cu verificare la ridicare, exceptie facand acele produse care se vand printr-o eventuala intalnire intre tine si vanzator!

 

Imperator.RO se straduieste in fiecare zi ca aceste mesaje sa nu ajunga la tine prin filtre performante si aplicatii interne puternice.

 

Daca totusi primesti acest gen de mesaje te rugam sa le raportezi imediat ce le-ai primit in E-mail folosind formularul de contact!  vezi formular aici!

 

Imperator.RO pune la dispozitie spatiu virtual in care utilizatorii pot adauga informatii in mod gratuit! Imperator.RO nu poate controla identitatea celor care pune aceste informatii si nu are putere de control asupra acestora. De aceea te sfatuim sa previi situatii neplacute respectand sfaturile noastre!

 

Echipa Imperator.ro

 

Go to top
© 2016 imperator.ro - Toate drepturile rezervate!
Anunturile online din Romania sunt prezente ora de ora prin intermediul acestui portal web. Proprietarii de anunturi, oferte, cereri si inchirieri recurg la actiuni si interactiuni pentru a atrage potentiali clienti. Adaugarea unei oferte se face simplu. Sectiunea de reduceri de pret este disponibila tuturor membrilor iar sectiunea de stiri va ofera informatii utile din toate domeniile de activitate. Comunitatea de membri, fete, baieti si firme, sunt zi de zi alaturi de tine si de afacerea ta! Succes in afaceri!
Inregistrare cu Facebook
Sau inregistreaza-te in site
Oferta speciala
Te inregistrezi, adaugi anunt si noi te promovam gratuit 100%!
Autentificare cu Facebook
Sau conecteaza-te in site:
Am uitat parola
Nu ai cont? Creeaza cont gratuit!