Anunturi online!
07 februarie 2017

O cantareata romanca va reprezenta Elvetia la editia din acest an a Eurovisionului

Image Credits - Sursa imagine: 2.bp.blogspot.com
Cantareata romanca Miruna Manescu va reprezenta Elvetia la editia din acest an a Eurovision Song Contest, impreuna cu grupul de muzica Timebelle.
Miruna Manescu este solista de la Timebelle, care a castigat selectia nationala elvetiana pentru Eurovision Song Contest 2017. Grupul vor melodia "Apollo" la Kiev, orasul in care va avea loc competitia in luna mai.
"Am castigat! Voi reprezenta Elvetia la Eurovision alaturi de trupa mea iubita Timebelle. Sunt foarte mandra. Simt ca meritele imi sunt in sfarsit recunoscute. Multumesc familiei mele si prietenilor dragi care ne-au sustinut. Sper din suflet ca si Romania va incepe sa sustina artistii pe care ii are. Ne vedem in mai la Kiev", a scris artista pe pagina de Facebook.
Selectia elvetiana pentru Eurovision Song Contest a inceput in septembrie si doar sase artisti au ajuns in finala evenimentului. Miruna Manescu si Timebelle au reusit sa devina castigatori.
Ei vor participa la cea de a doua semifinala a concursului Eurovision Song Contest 2017 pe 11 mai.
Timebelle este alcatuita din solista vocala Miruna Manescu, tobosarul Samuel Forster si multi-instrumentistul Emanuel Daniel Andriescu. Formatia s-a format in orasul elvetian Berna. Cei doi, Miruna Manescu si Emanuel Daniel Andriescu au radacini romanesti.
Trupa a luat parte anterior la selectia nationala elvetiana in 2015, cu melodia "Singing about love".
Romania va participa la Eurovisionul din acest an, dupa ce a fost data afara din concurs anul trecut, deoarece postul national de televiziune TVR acumulase datorii de aproximativ 14,5 milioane de euro la European Broadcasting Union (EBU).
Peste 80 de artisti doresc sa reprezinte Romania la Eurovision 2017.
Mondene
© 2016 imperator.ro - Toate drepturile rezervate!
Varianta pentru mobil