Anunturi online!
28 februarie 2017

O drona a fost folosita pentru a livra droguri la inchisoarea de la Colibasi

Paznicii de la inchisoarea Colibasi, din judetul Arges, au observat saptamana trecuta o drona care zbura deasupra centrului de detentie, iar apoi au vazut cum un pachet lansat de aceasta a cazut foarte aproape de inchisoare.
Initial s-a considerat ca pachetul ar contine droguri, arata un raport al ziarului Adevarul.
Gardienii au alertat imediat Politia, care a ajuns la inchisoare, cand drona inca era in aer si zbura deasupra penitenciarului.
"In continuare, o echipa formata din gardieni si ofiteri de politie au mers la locul unde aparatul zburator a fost directionat si au inceput sa cerceteze zona. Cu aceasta ocazie, au gasit un pachet in afara unitatii, care a fost luat de catre politie ", a declarat purtatorul de cuvant al inchisorii Colibasi, citat de Adevarul.
Mai mult decat atat, surse apropiate anchetei au declarat publicatiei Adevarul ca pachetul continea si o cantitate mica de droguri. Cazul a fost preluat de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT).
Acest tip de contrabanda in inchisori este inca nou in Romania, cazuri similare fiind raportate doar la Botosani si Galati.
De asemenea, dronele mai sunt folosite pentru a trimite prizonierilor telefoanele mobile.
Social
© 2016 imperator.ro - Toate drepturile rezervate!
Varianta pentru mobil