Anunturi online!
29 decembrie 2016

Stire de ultima ora in fotbalul romanesc! Ce se vor intampla cu cluburile care pacalesc jucatori cu intrarea in insolventa.

Image Credits - Sursa imagine: ziuanews.ro
Este o mare premiera in fotbalul Romanesc, tribunalul Bucuresti a recalificat contractual jucatorului Ivan Gonzalez (acesta juca la echipa din Targu Mures), se pare ca cluburile de fotbal nu vor sa faca un contract de munca. Aici exista si o mare smecherie deoarece cluburile se puteau baga in insolventa si asa ajungeau sa nu isi mai plateasca jucatori. Unul din avocati implicate in procesul jucatorului Ivan spune ca sa terminat cu pacaleala si abuzurile facute de cluburi la adresa jucatorilor, acest avocat a scos mai multe abuzuri la suprafata.
Tribunalul Bucuresti, a decis ca contractele intre jucatori si clubul sportive este un contract de munca individual, indiferent daca acesta poarta un alt nume de exemplu prestari service sportive. Aceasta solutie a Tribunalului nu este una definitiva dar se pare ca si curtea de Apel are un acelasi sens, avocati jucatorului spun ca acasta sentinta va ramane definitiva.
Aceasta solutie a Tribunalului aduce schimbari, deoarece jucatori isi vor schimba contractele in contracte de munca, acestia vor fi salariati (iar conform legilor salariati au un alt statut, acestia vor beneficia de mult mai multe si in cadrul platilor)
Cine este jucatorul Ivan Gonzalez: El este nascut in data de 15 februarie 1988, este un fotbalist Spaniol, se naste in orasul Torremolinos din Spania, acum el joaca la echipa de fotbal Agrupacion Deportiva Alcorcon aceasta echipa activeaza in Liga a 2 a Spaniola. Postul acestuia este de fundas central. El a jucat la ASA Targu Mures in perioada 2015-2016 si-a marcat si un gol.

Notice: Undefined variable: totalPagini in /home/imperato/app_anunturi/modules/default/views/scripts/stiri/stire.phtml on line 143
Sport
© 2016 imperator.ro - Toate drepturile rezervate!
Varianta pentru mobil