Anunturi online!
09 februarie 2017

Cum ne va influenta eclipsa din 11 Februarie 2017

Image Credits - Sursa imagine: tvfoltenia.ro
„Luna plina nu nazuieste sa inlocuiasca soarele, ci doar sa ne lumineze cat de cat noptile“, filosofa pe vremuri Friedrich Nietzsche cu privire la astrul nocturn.
Eclipsa din 11 februarie care va domina weekendul ne va aduce optimism si voie buna, vom ''restarta acele aspecte ale vietii care nu ne-au mers bine in ultimele luni''. Luna plina ca si eclipsele atrag atentia nu doar exterior prin spectacolul pe care il produc, ci se manifesta si in viata noastra la nivelul relatiilor de prietenie, afaceri, dragoaste. Eclipsa de acum ne va face mai sensibili, ne va ghida spre decizi bune, descoperim mai usor punctele slabe ale relatiilor noastre si vom gasii solutii pentru impacare, ne vom impaca cu gandurile noastre, vom lega prietenii noi, ne vin in minte vechi relatii, relatiile incepute se consolideaza.
''Nevoia de evadare, de independenta e la cote maxime, mai ales pentru aceia dintre noi care pana acum au tacut si au suportat, fara sa ia atitudine''.
Eclipsa ne inspira la ''calm si ne ajuta sa ne potolim orgoliul. E timpul sa fim intelegatori, sa uitam de ranchiuna si sa facem totul pentru liniste, pace si evolutie spirituala''.
Stiinta
© 2016 imperator.ro - Toate drepturile rezervate!
Varianta pentru mobil